Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java fájlból Class kiterjeszté...

Java fájlból Class kiterjesztésbe való konvertálás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogyan tudnék .java kiterjesztésű fájlból .class-t készíteni? Próbáltam már a konzolból a javac parancsal, de sajnos hibaüzeneteket ír. Egy minecraft szerkesztett kliens lenne. Eredetileg meg vannak a class fájlok, amiből .javat készítettem, azokat megszerkesztettem de nem tudom vissza konvertálni. Egy DJ Java Decompiler nevű programmal is próbáltam már, ahol meg lehet adni valami Source meg Classpath zipet is.

Esetleg ha valaki kicsit jobban vágja a témát, örülnék ha írna róla valamit.

Az esetleges hülyeségekért vagy hibákért bocs csak már kicsit fáradt vagyok :)

(win 7 alól)

2013. jún. 9. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelmezd a hibaüzenetet és próbáld újra úgy, ahogy kéri, mert bizony a javac kell hozzá.
2013. jún. 9. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnos 8 warning és 1 error van, és őő ha jól emlékszem akkor undefined, tehát nincs meghatározva asszem
2013. jún. 9. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Fáradt és hozzá nem értő, így nem lesz belőle kliens.

A class fájl egy bináris állomány, ami a java fájlból lesz (és nem fordítva). A decompiler vissza tudja forgatni őket java fájlokkal, de ezek megértéséhez avatott szemeknek is kell idő, az olyanoknak, mint te: "unatkozom, írok egy MC klienst" pedig lehetetlen.

2013. jún. 9. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget, de nem unatkozom :) nem is szeretnék klienst írni

a tapasztalat felől pedig annyit, hogy tudok programozni php szinten és pascalban is, jogos a javát most kezdtem tanulgatni de annyira hozzá nem értő nem vagyok.

igaz nem tudtam eddig, hogy pontosan mi is az a .class, mivel sehogyan nem tudtam visszafordítani

2013. jún. 9. 23:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült Eclipseben kijavítanom a hibákat. :)
2013. jún. 10. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem modot írj eredeti minecraftba mert nem kell újra letölteni és úgy nem perelhet be a Mojang(Nem tom h bántja e őt és ha igen mennyire a klienírás)

amúgy meg ezt találtam: [link]

2013. jún. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!