Hogy lehet win induláshoz berakni bármit hogy betöltse?

A legegyszerűbb, ha a start menüben a minden program/indítópult mappába raksz egy parancsikont, ami a VLC-t indítja el a megfelelő paraméterrel.
VLC parancssori paramétereit itt találod:
Ez a felhasználó belépésekor fog elindulni. Ez jó neked? Vagy már akkor kell, amikor a windwos elindul, de még nincs belépve user?
Sikerült csinálnom egy Parancsikont indítópultba, indítás helyére megadtam a vlc t, viszont cél helynek próbáltam amit linket küldtél arrol a formátumrol bemásolni és átrakni az elérési utat a rádióhoz http server meg port, de nem működik, próbáltam úgy is hogy file bol megadni listen.pls, de úgy se működik. viszont újraindítottam a gépet és belépésnél szépen betöltötte a vlc-t csak se kép se hang.
így néz ki a stream fájl
[playlist]
NumberOfEntries=1
File1= [link]
a vlc oldalon meg így írja: % vlc -vvv [link]
most akkor hogy kéne elrendezni ?

A parancsikonodon ha jobbal kattintasz és tulajdonságoknál a parancsikon fülön a cél mezőben ez szerepel?
"C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" -vvv [link]
(persze a vlc elérési útja lehet más.) Az idézőjelek is stimmelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!