Ehhez az ötlethez mit szóltok?
Ha megcsinálok egy játékot az unity ingyenes verziójával egy olyan játékot amit kettten vagy többen is játszhatnak linux,mac,windows-on és járnék házról házra becsengetve és minden családnál próbálnám eladni azt egy 15 euróért. :)
Ebben nincs adózás és ha benyitok egy rendőrhöz és rákérdez akkor megszívom?
Hm... továbbra is: Miféle játékról beszélünk? Vagy csak akkor látsz neki egyáltalán, ha ez az ötlet sikert arat a Gyíkon?
Gyanúm, hogy Hitetlen 66 fején találta a szöget... Úgy látszik, van, aki erre gerjed, Kitalál valami szerinte rafinált "programozási" helyzetet, és arra élvez, hogy a válaszolók majmot csinálnak magukból a kérdés komolyan vételével. Igaz, ez is csak annyira sikerült okosan, mint a múltkori.
Most miért ne lehetne érdeklődni még az előtt,hogy a játék kész lenne?
Érdemes vajon belevágni?
Mit gondolsz előző először csináljam meg aztán lehet szar* sem érek vele mert nem fogom tudni úgy árulni,ahogy szeretném.
Először érdeklődni kell utánanézni a dolgoknak nem pedig használható terv nélkül neki állni házat építeni.
Egyébként meg nem alkalmi munkából akarok 350 keresni hanem legalább egyszer a saját termékemből.
Mondjuk,hogy csak 8 euróért árulom a játékot.
Annak egy egyszerű papír tok meg benne a cd meg mi kell,hozzá hogy én ezt törvényesen csinálhassam?
50 db cd csináltatnék csak.
Mindennel együtt nekem ez megérné?Nem nyitok üzletet sem még a netre sem rakom fel csak az újságokban reklámoznám és járnám a házakat.
Mit szóltok hozzá?
De most képzeld már el a szituációt a másik oldalról!
Becsönget hozzád egy emberke, kezében egy papírtokba gyűrt házilag írt lemezzel, hogy egy hiperszuper játék van rajta, és hogy vedd már meg 2500 Ft-ért. Te kiadnál ennyit egy utcáról betévedt idegennek azért, hogy ismeretlen lemezt rakj a gépedbe?!
Előző senki nem lesz olyan hülye,hogy megveszi ilyen módon úgy hogy ki nem próbálná.
Ne nézzetek hülyének tisztelet a kivételnek.
Viszek notebookot is azon kipróbálhatják.
"Viszek notebookot is azon kipróbálhatják."
Na most jutottam el én is arra a pontra, hogy ez a hónap kamu kérdése. :D
De még utoljára:
Életképtelen az ötlet, én csak erre akarok rámutatni. :)
Szerinted tényleg be fognak engedni váratlanul, és leülhetsz majd az előszobában a notiddal, hogy elvegyél 10 percet az életükből, hogy mutass egy játékot, amit vagy megvesznek, vagy nem? Pláne ha még konnektorért is kuncsorogsz? Mert ha nem 1 ház/nap sebességgel haladsz, akkor a csillivilli játékodtól merül ám az aksi. (Jó-jó tudom, most jön az, hogy lesz nálad pót-aksi. :D)
Most komolyan, te ezt el tudod képzelni?
Egyébként mire a nulláról ("unity nemrég tanulom") eljutsz a játékodig - minimum 2 év - el is felejted, hogy házalni akartál.
Részemről csináld, csak bele fogsz bukni. A kérdésed az volt, mit szólunk hozzá. Én azt szólom (ahogy látom, nem egyedül), hogy halott ötlet.
Üdv.
Na oké megértettem,de szerintem akkor sem volt ez hülye ötlet.És hogy ne merüljön le az aksi ők maguk kipróbálhassák a saját gépükön mielőtt megveszik 8 euróért.
Egyébként nem megy a fejembe,hogy ez miért halott ötlet.
Mindegy,akkor.
-----------------------------
És ehhez mit szóltok:
Ebben az esetben 14 euróért árulnám a játékot.
Csináltatnék egy weboldalt valami egyszerűt ahová felrakhatom a játékokat és a weboldalon keresztül végrehajthatnák a megrendeléseiket.
És egy futárszolgálatnál is szerződnék.
Ez az egész elkészítéssel,karbantartással és fél évi üzemeltetéssel együtt mennyibe kerülne? Persze reklámoznám a weboldalt és a játékokat sok helyen és nagyon gyakran.
Ez is fos ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!