Skacok! Játékok utolsó pályáin miért szól mindig depressziós, nagyon szomorú zene?
Nyilván mert neked az ilyen stílusú játékok jönnek be, ha mindegyiknél így van.
Csak mert én is elég sokat végigjátszottam már, de talán egy-kettő volt csak, ahol ugyanez lett volna a helyzet.
"Ennek mi köze..."
A játékokat is programozzák, nemde? A világfájdalmas zene olyasmi, mint más programokban az END utasítás.
Egyébként meg vélhetőleg a programozó lelkiállapotát fejezi ki, aki addigra már a pokol fenekére kívánja az egész projektet.
"A játékokat is programozzák, nemde?"
Ja, végülis ennyi erővel MINDENT aminek BÁRMI köze van a programokhoz lehet a programozás témába írni ugye. Édesjóistenem...
Azért, mert ez illik a játék történetéhez, én nemrég vittem végig az Ib-et és az egyszerűen akkora űrt hagyott bennem a végén, hogy aludni nem tudtam, na az szomorú volt. (ha nem viszed végig az egészet nem érted meg ). mert ha bele gondolsz a legtöbb történet alapú játék, egy film, és vannak vicces filmek, meg van olyan filmek amik szomorú véget érnek. Játékoknál is, én bármelyik Half-Life-al játszottam, nekem az felemelő érzés volt, hogy Igen Gordon Freeman Megint megcsinálta, de pedig azalatt több jó ember is oda veszett, a combine-ok ártatlanok ezreit mészárolták le. Teljesen tönkretették a földet, de ott a remény, hogy igen megcsinálhatjuk! most ez csak egy példa volt, de evidens hogy az ember szomorú ha véget ér valami, amit szeretett, és ugye a játékok nem úgy végződnek, hogy mindenki vidám meg rendben van, és elsötétül a kép, hanem ott bizony van esemény kibontakozás bevezetés katarzis konfliktus tetőpont minden ami az irodalmi regényekben is, és a zene csak rádob még egy lapáttal erre a témára.
"Mi köze a programozáshoz" annyit tennék hozzá, hogy annyi, hogy itt a játékok felépítéséről beszélünk, és mivel nincs felépítés rovat, ezért ez a légideillőbb cím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!