Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem enged be az msnem?

Miért nem enged be az msnem?

Figyelt kérdés
letöltöttem a 2009es msn uj verzioját de nem voltjó.letöröltem a gépemről, de ha megint feltelepitem akkor nem enged be, mert kiirja hogy: nem sikerült bejelentkeznie a wlm programba.sikertelen mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.késöbb probálja meg ujbol.és kiirja a hibakódot. mi lehet a baj?
2009. okt. 4. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg ujbol xD
2009. okt. 4. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Tegnap én is ezzel szenvedtem, 2x töltöttem, elöször elindulni sem akart, majd kiirta, hogy nem elérhető, és harmadik ujratelepités során semmi gond nem volt.

De mikor ura teszed töröld ki az egész gépből !!

2009. okt. 4. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi -ujra-
2009. okt. 4. 13:17
 4/8 anonim válasza:
Engem sem enged be, szerintem WinXP Serial Pack 3 - nem jó neki..
2009. okt. 4. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Tök jó! Windows termék nem kompatibilis se saját megával, se a másikkal.
2009. okt. 4. 14:22
 6/8 A kérdező kommentje:
már megprobáltam, kb 5x telepitettem ujra az msnt, WLMessenger cleaner-rel le is szedem mindig.. de megint csak hibakódot ir ki és h probáljam késöbb. amugy köszi az eddigi válaszokat..csakmár elegem van ebuddy-ból
2009. okt. 4. 19:42
 7/8 anonim válasza:
Az új msn pont olyan jó lett mint a Vista. Inkább írnék levelet s küldeném el postán... arról legalább tudom, hogy működik. HAT ÓRÁM ment rá, hogy megoldjam, hogy tudjak msn-ezni, természetesen nem az új msn-el, mert az ugye nem működik, a régivel meg nem enged be, tehát a régi msn-t kellett megbabrálnom, s rájönnöm milyen bonyolult még egy ilyen kis program is. Most a microsoft ezért felelős szervere azt hiszi, hogy új msn-em van, de pszt, ne szóljatok nekik. :P
2009. okt. 5. 00:46
 8/8 anonim válasza:
nekem is kuvára elegem van mert engem se enged be
2010. jan. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!