Ki tudna segíteni minecraft klienst csinálni?
Sziasztok! Saar1000 vagyok és az lenne a kérdés ki tudna klienst készíteni a szerveremhez, ami mellesleg az ország legegyedibb szervere ebből látszik hogy szinte csoda ha fel lehet jönni mindíg 40/40 de haggyuk a reklámot. Szóval aki meg tudná csinálni a klienst az vegyen fel skypen: mynameisbence
mysql database van!
weboldal van! A 000webhosting.com-tol: fastcraft-tekkit.tk
Ip-t nem adok mert nem tudsz feljönni csak a kliensünkkel.
alap dolgokat én is tudok de a kliensehez nem értek. Aki segít az lehet moderator, esetleg később admin.. Csak mert elég nagz szerver ezért nem osztom a rangokat...
Szerintem nem igazán vagy tisztában kedves kérdező, hogy amit kérsz enyhén nagy meló.
Biztos valaki az itteni programozók közül full ingyen( jah nem mert moderátori jogkört azt kap, bár sztem biztos sokan pont erre vágytak...) megcsinálja neked.
Azért jó lenne gondolkodni. Nem értesz a klienshez. Jó XD, belegondoltál te abba, hogy egy játék megjelenítéséhez mi szükséges, szükséges a modellező program aztán azt direct X-ben meg kell hajtani, valamilyen motort alá tenni, és a motort használva a minecraft funkcióit elérni.
Egyébként meg illegális a kliens is, bár a szerver forrása nyilt a kliensé viszont nem az, sőt szerzői jogvédelem alatt ál. Szóval ahhoz, amit te szeretnél
A nuláról indulva ezt kellene csinálni egy teszt szervert indítani: amin csak egy játékos vagy, a mostani klensel feljönni:
-kipróbálni minden funkciót benne, és közben snifferelni az adatforgalmat.
Ha szerencséd van, akkor az adatok értelmezhetőek.
Ezután nekiesni a blendernek és lemodellezni mindent, valamilyen motort keresni alá, és működtetni a játékot.
Hát XD enyhén nagy meló.
A net sötétebb bugyraiban amúgy meg lehet találni szerencsére a minecraft kliensének forráskódját, amit lehet[ne] módosítani neked, de ennek megoldása sem túl egyszerű, ugyanis jó lenne tundi, hogy miben más a tietek.
Az 1-es verzió jó fél éves munka sztem egy profi programozó-csoportnak és értelme sincs mivel illegális.
A 2-es pont megoldása valamivel rövidebb idő, de mire a programozó átlátja a sztem eléggé terjedelmes forráskódot, aztén tud nekilátni a módosításhoz, talán 1-2 hét mire teljesen meg van vele.
De ingyen XD... senki nem akar sztem szívni ezzel.
Jó lett a kliens Bence, a sok hülye meg dugoljon el és irigykedjen.
MI is belefogunk egy hasonló projektbe, remélhetőleg sikerül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!