Win 7 induláskor meg jelenő hang módosítása?
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam hogy az imageres.dll cserélem be írom a parancsot ki írja hogy felül írjam igen/nem/mindent de mindig aszt írja hogy megtagadva! Valami ötlet?2013. máj. 13. 21:16
1/15 anonim válasza:
A vezérlőpulton miért nem tudod módosítani?
2/15 P.O.C. válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
Na igen de a rendszer indítás hangot akarom mert akkor változik meg!
2013. máj. 14. 07:30
4/15 anonim válasza:
Te most ennyire nem érted. Ott kell ahol én és P.O.C. is írta. Én is ott kapcsoltam ki és nem hekkeltem meg a fájlokat!
5/15 anonim válasza:
LoL.
Ehhez már vérprofi hacker kell. :D
6/15 A kérdező kommentje:
de nem kikapcsolni hanem meg változtatni akkarom
2013. máj. 14. 15:48
7/15 anonim válasza:
Ja megváltoztatni??
Azt legalább két diploma nélkül tényleg nem lehet.
8/15 P.O.C. válasza:
Ne bénázz már! Átkonvertálod a kíván hangfájlt wav formátumba. Kijelölöd a "Bejelnkezás a Windowsba" elemet ahogy azt a fent linkelt képen láthatod, alul a tallózással kiválasztod a wav fájlt. Leokézod az ablakot és újraindítod a géped. Lehet örülni...
9/15 anonim válasza:
így van ahogy írják. És szerinted a kikapcsolás és a megváltoztatás nem ugyan úgy történik. Ne legyél már Maaaaargit...
10/15 A kérdező kommentje:
Magdi anyus ott a képen a rendszer indítást csak ki pipálni és be pipálni változtatni nem!
2013. máj. 14. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!