Valaki segítene a C nyelvben lévő rendezésekben?
Figyelt kérdés
Szóval kerestem már neten, de amiket találtam, azokból nem értettem meg annyira ezeket.
Amiket tudnom kéne, azok a szortírozáson alapuló rendezések (radix,gyors,láda) és a csrén alapuló rendezések (koktél,buborék,kertitörpe,szélsőérték keresésén alapuló). Ha valaki vmelyiket eltudná magyarázni vagy vmi jól érthető linket adni, azt nagyon megköszönném!:))
2013. máj. 13. 08:25
1/7 iostream válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
ezekkel semmi köszi, de itt csak a buborék meg a gyors van. vagy vmelyik vmi más néven szerepel?
2013. máj. 13. 10:29
3/7 anonim válasza:
Google-ba bepötyögöd annak a rendezésnek a nevét amire kíváncsi vagy és lőn. Meglepő gondolom.
4/7 anonim válasza:
Igen, van egy ilyen mágikus oldal, az a neve, hogy Google.
Ezt csak a legtapasztaltabb programozók ismerik és tudják használni, mert.legalább 2 diploma kell hozzá, a kezdõknek csak a gyakorikerdesek.hu és a "légyszi segíccs" kukcsszavak elérhetõek...
5/7 A kérdező kommentje:
ajánlom figyelmetekbe a kérdés újboli elolvasását, és részletes tanulmányozását. Ha ez valami csoda folytán sikerülne, rájöttök mekkora marhaságot írtatok.
2013. máj. 13. 14:37
6/7 anonim válasza:
Oké, akkor majd fejtsd ki mit nem értesz, és adunk olyan linket ami máshogy magyaráz. Mert szerintem a Google által található leírások mind egyértelműek, ráadásul mivel minden keresésére van 1000 használható találat, így elég nehezen hihető, hogy egyiket se sikerült értelmezned. Mutass egy linket amit végigolvastál, és mondd el mit nem értesz, akkor talán tudunk segíteni.
7/7 anonim válasza:
users.nik.uni-obuda.hu/sergyan/Prog1/ProgI08.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!