Kezdő C# fejlesztő körülbelül mennyit kérhet állásinterjún?
Attól is függ, hogy az ország mely területén.
Debrecen környékén 90, budapesten 200.
Valami referenciamunkád van?
Illetve ha már webfejlesztő: ASP.NET, ASP.NET MVC, ezekkel, hogy állsz?
ASP.NET? Sehogy. Láttam már VS-ben kódot, ennyi. Pont azért váltottam C#-ra mert a PHP az olyan mindenkinek cucc, akkor legyen már egy MS dolog is mellé a zsebemben.
Nincs referenciamunkám, kb ezrével vannak a programok a neten mindenből, nincs egyedi ötletem :S
Akkor javaslom, hogy ismerkedj meg az ASP.NET-el, illetve annak a különböző project típusaival és lehetőségeivel. PHP-nál használtál valamilyen keretrendszert? Esetleg MVC felépítést?
A lényeg amúgy, hogy az ASP.NET a Microsoft webfejlesztési technológiája, ahol a szerver oldali kódot lehetőséged van C#-ban írni.
Egyébként így ennyi tudással túl magas fizetésre ne számíts, ha rám hallgatsz tanulsz még picit. Illetve referencia munkának nem fontos, hogy olyat csinálj, amit még soha senki, csak legyen egy kicsit összetettebb projected, amit szükség esetén tudsz mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!