Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen programot ajánlotok,...

Milyen programot ajánlotok, ami ilyen RPG Maker-szintű nehézségileg, csak ilyen ugrálós ügyességi játékok írására is jó?

Figyelt kérdés
Olyasmi kétdimenziós, ugrálós ügyességi játékot szeretnék írni, mint a 90-es évekből a Lost Vikings. Programozói tudásom nulla, eddig mégcsak RPG Makerrel csináltam játékokat.

2013. máj. 7. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor tanulj meg programozni python -ban, és szedd le hozzá a pygame -t. programozói tudás nélkül pedig ne akarj játékot írni, én sem értek az asztrofizikához de nem is állok neki űrhajót építeni.
2013. máj. 7. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

game maker studio leszeded a mips verziót vagy mi nem tudom már + hozzá letöltöd ezt a könyvet:

Designing games with game maker.

2013. máj. 7. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak igaza van részben, ugyanis még az RPG Makernek is van programozható része (scriptek, példának okáért) és ha nagyobb szabadságot akar afelett, hogy milyen legyen a játéka, ajánlott valamilyen programozási nyelv ismerete, továbbá grafikai tudás, egyebek :D

De mivel csak hobbi-szinten szeretne játékot csinálni, ezért RPG Maker Studiot ajánlanám. Ha jól tudom nem éppen ingyenes (legalábbis nekem valamilyen licensz-kódot kért, dafuq? o-o) deee az interneten bőven megtalálhatóak ennek is a feltört változatai, csak keresni kell :D

2016. márc. 11. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Game Maker Studio-t *
2016. márc. 11. 22:30
 5/5 anonim válasza:
vx ace
2017. aug. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!