Hogyan tudom letörölni a Windowsot a gépemről?
Át akartam telepiteni a gépemet, csak balul sült el. A C-n volt a Windows, leakartam törölni és rátteni megint egy windowsot , csak akartam hogy átlegyen telepítve a gép, erre elkezdtem telepíteni és rá telepítettem a D-re és most 2 drb windowsom van a gépembe. :(
Hogyan tudnám eltüntetni a régi windowsot a gépből, úgy hogy az ujnak semmi baja ne legyen?
Ezt így nem könnyű... a "C"-n mindenképen kell néhány indító file, különben nem indul. Ezen kívül telepítésnél többször kérdezett dolgokat - és, ha ott csak böködtél, és nem vetted észre, hogy a "C" szerepel ott is, akkor az bizony oda is került - így az új Windows most mindkét partícióra települt.
Ha nincs fontos adat a gépen, én azt tenném, hogy törlök mindent (esetleg a "D" maradhat, abból nem lesz baj), és újratelepítem. Mit akarsz a "C"-re tenni? Azt kéne először telepíteni - utána jöhet a "D"-re újból a Windows.
a gépen van vagy 40GB ami fontos... Anyum és apum munkáihoz fontos dolgok.. kötvények, szerződések... Szóval hogy ha mindent ami fontos ráteszem a D-re és leformatálom a C-t rátelepitem a C-re a windowsot. a fontos adatokat vissza teszem a C-re.. és leformatálom a D-t? Igy a D- üres lesz. Igy sikerulhet?
amúgy kösz a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!