Hogyan tudok jelly bean 4.1 androidot tenni samsung galaxy minire?
Figyelt kérdés
Mert olvastam és láttam olyan videót hogy samsung galaxy minin 4.1 android verzió volt.2013. máj. 4. 19:50
1/5 anonim válasza:
vidd el egy márka szervízbe ott próbáld meg
2/5 anonim válasza:
Sehogy, mert a mini ha jól tudom 2011-es telefon ami csak az ICS-et (4.0) támogatja, vagy ha elakarod baszni a telód a garanciával együtt, akkor biztos csinált már rá valamelyik hacker csoport olyan ROM-ot!
3/5 anonim válasza:
Hivatalosan ics (4.0) sincs rá, csak a gingerbread (2.3). Ha újabbat akarsz akkor főzött romot kell feltenned.
4/5 alexkristof válasza:
Nyisd meg a rootold,nyisd meg a bootladert,tegyel fel megfelelo kernelt es romot.
5/5 alexkristof válasza:
Rootold a mobilt,nyisd meg a bootladert,tegyel a mobilra uj kernelt es a kernelnek megfelelo romot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!