Minecraft szerver lekérdezése PHP-val?
A haverjaival csinálunk egy minecraft szervert, aminek én a weblapjáért vágyom a felelős.
Kellene csinálnom egy olyan PHP programot, ami lekéri, hogy kik vannak a szerveren. Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy írtam egy programot ami a players.yml 5000 millisecundumonként feltöltöttem FTPn, amivel már tudtam dolgozni. Ez egy jó megoldás, de sokszor kapok hibaüzenetet, mert a file használatban van. Ezt úgy oldottam meg, hogy először lemásolom a fájlt, és azt töltöm fel, de a hiba így sem oldódott meg.
Hogyan lehetne ezt az adatot lekérdezni a szerverről anélkül, hogy a szerverhez a PHP programot kelljen csak megírnunk. (vagy esetleg mégegy plug-int)
Fontos még, hogy az adatok real-time módon jussanak el a PHPhoz (max. 10 mp eltérés)
A válaszokat előre is köszönöm.
Konzolból is le lehet kérni a játékosok számát nem?
Használd azt a parancsot és annak az eredményét told át az oldalra.
Elvileg a php alapesetben tartalmazza/biztosítja CURL eljárásokat is! Ezzel http protokolon keresztül is beszélgethetsz a szerverrel közvetlenül php-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!