Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy csináljam? Honnan töltem le?

Hogy csináljam? Honnan töltem le?

Figyelt kérdés
Szeretnék a gépemről letörölni mindent, és csak egy pár dolgot visszatenni.És szeretnék letölteni egy Windows Vista-t, mert én már egy párat megpróbáltam letölteni, de egyikhez se volt termékkulcs. előre is köszi a válaszokat!
2009. szept. 25. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jobb esetbe a szükséges dolgokat írt ki DVD-re (a feltelepített programok telepítőit töltsd le újra, azokat is írd ki mert azt majd újra fel kell raknod).

Ha meg jót akarsz magadnak, várj ezzel az egésszel cirka egy hónapig, amikor már megjelent a Windows 7 és azt vedd meg... akarommondani töltsd le (: :D

2009. szept. 25. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
És azt el tudnád nekem magyarázni, hogy hogy tudnék mindent letörölni(elég kezdő vagyok) és sajnos szervízre nincs pénzem. Egy páran mondták, hogy tegyem be a Windows telepítő cd-t és ugy kell, de nekem ugy nem megy, nem csinál semmit, csak annyi lehetőség van hogy telepítem e vagy frissitem e!
2009. szept. 26. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Jah és még azt szeretném kérdezni hogy, honnan tudnék leötlteni Floopy lemezt, mert nincs meg és kell a telepítéshez????????
2009. szept. 26. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha mindent le szeretnél törölni egy meghajtóról (pl. mindent a D: meghajtóról) akkor azt a legegyszerűbben úgy csinálhatod, hogy leformázod.

A formázás MINDENT letöröl az adott meghajtóról és (amennyire én tudom) NEM lehet a törölt adatokat visszahozni.

A formázáshoz nyisd meg pl. a My Computer-t, jobb klikk a formázni kívánt meghajtóra és formázás. [link]

2009. szept. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!