Hogyan csinálhatnék olyat, hogy akárhova lépek a weboldalon a háttérbe megy a zene?
Egyetértek az elsővel.
Ha a weboldalon zene megy, pláne ha kérés nélkül indul és pláne ha kikapcsolhatatlan, akkor bárki, aki odatéved, 5 másodpercen belül be is zárja.
ezt én úgy oldanám meg, hogy egy FRAMESET-et csinálnék és abba egy lejátszót az egyik lapra ès a másik lapra magát az oldalt, és akkor azon belül lépegetni:
<frameset cols="0%,*" FRAMEBORDER=NO>
<frame src="lejatszottartalmazooldal.htm">
<frame src="magaazoldal.html">
</frameset>
(nem biztos, hogy jó, nem probaltam ki)
a lejatszottartalmazooldal.html-re pedig csak egy egyszerü kis, zenelejatszo kodot raksz és kész, de fontold meg, az ilyen oldalakat én is 2 perc alatt bezárom
morehelp: [link]
Védelmi rendszernek egész jó xD
Ha valaki odatéved, egyből el is megy. Haverommal mi is akartunk ilyet csinálni, hogy ne nézzék meg az oldalt, csak valahogy elmaradt xD
Ebben a tutorialban benne van egy op-pos oldalváltó.
Szerintem ezt lehet leginkább alkalmazni a kérésedhez.
Videóban mindent elmond.
<bgsound src="Fájlnév" loop="-1">
Háttérzene, a loop jelentése: -1=végtelen, 0=nem ismétel a többi értelemszerűen az ismétlések száma. Nincs zárótag!
Ez működni fog, bár nincs rajta hangerőszbályzó. Den nem baj
<video width="0" height="0" controls>
<source src="zene.ogg" type="video/ogg">
A böngésződ elavult!
</video>
Lejátssza a zenét, ha nem képes erre, akkor kiírja a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!