Avast 5. 0104-es boot idejű? Miben más mint a régi?
Figyelt kérdés
Ma telepítettem és kicsit nehéz rajt eligazodni. Akinek van már valami tapasztalata örülnék ha megírná, hogy működik.2009. szept. 23. 21:45
1/4 anonim válasza:
Más a kezelőfelület, sokkal átláthatóbb szerintem mint a régi. Boot idejü keresés a korábbiakban is volt, lényege hogy a gép indulásakor még a rendzser programok betöltődése előtt lehet víruskeresést futtatni ami nagyon hatásos lehet. Viszont az lenne a kérdésem hogy neked teljesértékűen fut? Nekem 2009.09.05-ös adatbázissal jött le és nem volt hajlandó frissíteni így le is szettem.
2/4 A kérdező kommentje:
Teljes verziós, ha minden igaz feltörtet töltöttem.
Tudom mit jelent a boot idő, de nekem csak simán újraindult a gép és minden eddigi verziónál le futtatta magától a víruskeresést ennél meg nem :S
Ha nem sikerül kitalálni, hogy működik akkor leszedem én is.
2009. szept. 28. 17:27
3/4 anonim válasza:
Hát teljes elvileg még nem lehet ha tört akkor sem, mivel csak beta állapotban van. Lehet azt variálták meg hogy lehessen updatelni. A boot keresés is lehet a beta állapot miatt nem megy. Én az avast fórumáról tölrtöttem le, ahol fel is hívják a figyelmet, hogy csak tesztelésre szánják. Szerintem mindenképpen érdemes megvárni a full verziót, ha annak is lesz ingyenes változata, akkor törés sem kell. Én jelenleg a 4.8 home verziót használom.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt, csak kiírta, hogy elavult aztán gondoltam frissítek. De csak rosszabb lett.
2009. szept. 29. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!