Azt hogy kell megcsinálni hogy egy DVD-t akarok felrakni a gépemre fájlként, milyen program kell hozzá hogy átmásolhassam a gépre?
Hali! Azért ajánlottam a dvd shrinket, mert egyszerű, kezdőknek is jó. Érdekelne viszont, melyik progit tartod jónak, mert én is hallottam minőségkülönbségről, viszont eddig nem nagyon jutottam a témában előre, pedig már érdeklődtem ezen az oldalon. Eddig kipróbáltam az Intervideódvdcopy-t, dvdfabplatinum, clonedvd...de bevallom nem vettem észre különbséget. Van még a CCE ami viszont nagyon lassú...
Szóval akkor ne shrink, de mi helyette szerinted?
Release groupok legtöbbje CCE-t használ kb 6-7 menetben.
Általban extrákat és a reklámokat kiveszik, meghagyják a magyar és az eredeti szinkront meg magyar és angol feliratot. Ha ráfér akkor még menüt is, a menüt átszerkesztik letiltják azokat a gombokat amiket kivettek pl. extrák, esetleg a menüből is kiszedik a feliratot ami az extrákra hivatkozik.
Szóval ez egy nem egy egyszerű folyamat, amit 2 katintásból meglehetne oldani, már aki igényes munkát szeretne, és egy nagyobb TVn nem szeretne pixeles DVDt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!