Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit keres egy mobilalkalma...

Mennyit keres egy mobilalkalmazás-fejlesztő? (Android, iOS)

Figyelt kérdés

2013. ápr. 11. 23:36
1 2
 11/16 iostream ***** válasza:
34%
Nem az volt a kérdés, hogy TE képes vagy-e valamire. Hanem hogy milyen fícsöröket tud a mac, amit a linux nem. Parancssor ott is van, ez nem érv.
2013. ápr. 15. 15:31
 12/16 Pj0tr ***** válasza:
0%

Na látod elárultad magad, hogy egy szemellenzős Linux fan vagy. Egyetlen termékem van amin alma van, az is egy telefon.

Windowson user vagyok és valószínűbb, hogy a Macben halnék meg nem azon kívül. Nem tagadom, hogy nem értek hozzá, de azét mert valamihez hülye vagyok vagy csóró, attól még nem fikázom le.

A haverjaid imádhatnak, amikor segítséget kérnk tőled IT témában te meg küldesz nekik egy shell scriptet, mert az a menő ha gépelsz 10 sornyi utasítást, nem pedig megnyomsz egy gombot.

2013. ápr. 15. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát jó, érezd, ahogy akarod. Minden esetre én örülök, hogy nem vagyok ennyire beszűkült és hacsak hobbiból is, de tudok újat alkotni. Ti meg csináljatok, amit akartok.

(Mondjuk én ránézésre megmondom bármelyik gépről, hogy fut-e rajta idegen háttéralkalmazás vagy, sem, neked meg ellopják az adataidat...)

2013. ápr. 15. 16:26
 14/16 iostream ***** válasza:

"Mondjuk én ránézésre megmondom bármelyik gépről, hogy fut-e rajta idegen háttéralkalmazás"

Ajjaj. Az egy dolog, hogy nem is érted, miről szól a vita. De ez a baromság jézusom. Asztakrva.

2013. ápr. 15. 17:29
 15/16 Pj0tr ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy csináld Te is így, de ne nézd le azokat, akiket ez nem érdekel és megvannak az egyszerű, megnyomom a gombot és megy megoldással.

Egyébként tessék: [link] Nézz rá és mondd meg kérlek milyen "idegen háttérfolyamat" fut.

Egyébként fejlesztő vagyok, így tudom milyen újat alkotni és nem csak hobbiból, hanem a munkám részeként.

Egyébként meg a konzol szvsz ott lényeges, ahol távolról adminisztrálsz valamit vagy éppen szűkösek az erőforrások esetleg a rendszer egész életében kb 4 órát bámulják csak a gui-t.

Illetve - ahol én is használom - gyakran ismételt lépések esetén. (Webservice-hez url alapján interface assembly, vagy éppen telepítőkészlet elkészítése)

2013. ápr. 16. 08:14
 16/16 anonim válasza:
Szerencsétlen kérdezőnek bezzeg senki nem válaszolt normálisan , csak veszekedni kezdtetek el a poszt alatt :D
2017. jan. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!