Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tervezzem meg ezt a...

Hogyan tervezzem meg ezt a programot?

Figyelt kérdés

C++, SFML2.0 használok.

Képzeljetek el egy négyszöget ez csak csíkokból áll.

És ezt akarom méretezni a kurzorral pont úgy mint a windows ablakot.

Ha sarkára kattintok akkor egyszerre tudom módosítani a magasságát és a szélességét is.

ha a felső részére kattintok és húzom a kurzort lefelé akkor a magasságát kicsinyítem annak a téglalapnak.

Egy téglalapról van szó aminek üres a belseje.

Ha ezt sikerülne megcsinálnom akkor nagyon örülnék és utánna szeretném még azt is hogy csak a téglalapon belül ha ráviszem egy kerek képre a kurzort például egy billiárdgolyóra és megnyomom a ctrl+d akkor a program rajzoljon a kép köré egy másik kört.

Nem tudom,hogy értitek e amit akarok de jobban nemtudom leírni.

Még kezdő vagyok első kész projektem amőba.

Kösz a segítséget.

2013. márc. 29. 21:04
 1/1 iostream ***** válasza:
Melyik része nem megy? Tudod, hogy hol vannak a téglalap határai, ha ott lenyomják az egeret, akkor a mousemove eventre átméretezed a megfelelő értékeit a téglalapnak.
2013. márc. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!