Ezt a dolgot, hogyan lehet megcsinálni CSS nélkül. "inline módban" vagy hogy (képek lent)?
Sziasztok!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Ezeket hogyan lehetne kivitelezni CSS használat nélkül?
Tehát pl az első kép alapján..Lenne egy külső div,azon belül pedig még 1 div,ami a bal margótól kicsit messzebb helyezkedne el,és egy adott px széles lenne.
Remélem érthető,hogy mit szeretnék.(azért is csináltam illusztrációkat)
Szóval nem lehetne megoldani..ilyen "inline" vagy milyen megoldásban?
Válaszokat köszi szépen:)
Táblázatokkal meg tudod csinálni, de nem egy szép megoldás.
Szerintem keressél sablonokat, és azzal megildhatod.
WYSIWYG.Web.Builder.v8.5.2.Portable
Ezzel is próbálkozhatsz, itt mindent a helyére tudsz pakolni, és úgy megcsinálni az oldalakat
Miért nem szeretnél/lehet hozzá CSS-t használni? A ma használt szabványokban csak azzal lehet befolyásolni az oldal elrendezést.
Ha inline CSS-t (style attribútumon belül) használhatsz, akkor én margót és floatot használnék hozzá. Egyébként ehhez nem is feltétlenül szükséges egymásba ágyazni a két div-et.
Az egyik példádra pl itt a szerintem jó megoldás. :) A CSS fájlos részt azt csak a demonstráció miatt tettem oda, hogy csak a lényeg legyen a style attribútumokban.
Azért mert ez nekem egy árusító oldalra kellett.Egy adott oldalra ellett beszúrnom,mint egy..."sablon" az oldal ahova beszúrtam,nem tud css-t megjeleíteni..én ezt csak beillesztettem egy "dobozba" majd végezetül az oldal megjelenítette a HTML részt.
Mind1...úgysem értitek szerintem hogy mit akartam..:)
De én értem, amit te akarsz. :) Bocsi, csak pont a link maradt ki :) Direkt megcsináltam neked tegnap.
A többi példát is meg lehet oldani természetesen. :) Ha van kérdésed tedd fel nyugodtan. :)
Hát akkor köszönöm,hogy ezt még így külön megcsináltad nekem:d
Viiszont nem tudom,de nem hiszem h. ezt én fel tudnám használni ott,ahol nekem erre szükségem lenne..
Jaj nem tudom,hogy hogy mondjam..
Pl vatera..van egy olyan része az oldalnak,ahova a HTML kódot lehet beilleszteni. És van egy olyan része az oldanak ami ezt a kódot pedig megjeleníti.Ha oda is van írva,hogy HTML kód...akk gondolom megoldhatatlan,hogy én oda CSS-t illesszek be ,és azt jelenítse meg "jól" az oldal...:)
Fel tudod, amennyiben nem szűri ki a rendszer a style attribútumot. Mint mondtam a CSS fájlba tett részt csak demonstrációs céllal tettem oda, pl háttérszín állításához. Ha a style tag engedve van, akkor az elrendezés működni fog. Persze figyelembe kell venni a szülő elemek struktúráját. Próbálkozz, ha nem úgy néz ki, ahogy kellene, akkor valószínűleg változtatni kell a struktúrán.
Amúgy azt, hogy egyáltalán van-e hatása a style-nak, azt úgy is kipróbálhatod pl, hogy átszínezed pirosra egy span hátterét vagy akármi
Akkor működik, amit írtam. Elvileg.
Mennyire értesz a CSS-hez? A W3School-on elég jó leírás van hozzá. :)
Hát még semennyire..xd
Igen,már nézegettem,de akkor majd tüzeesebben elkezdtem átnézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!