Hogyan lehet ezt a kodot visza fejteni ami az adatbázisban szerepel pl: fcf62ecb64af950794c0fed5f4bc4ba5?
Figyelt kérdés
Eböl hogyan lehet ki hozni a kodot pontosan hogy mit adtam adtak meg?2013. márc. 28. 18:26
2/10 A kérdező kommentje:
De vissza lehet valahogy csak nem tudom hogyan!
2013. márc. 28. 18:29
3/10 anonim válasza:
Ne legyél már okosabb nem lehet vissazfejteni az md5-öt.
4/10 anonim válasza:
Ennyi infóból ugyan nem fogja neked senki feltörni, még ha lehet, akkor sem.
Milyen adatbázis? Milyen rendszerben? Mennyire férsz hozzá a rendszerhez?
5/10 anonim válasza:
[link] nézd meg írd be nem lesz találat, csak ilyen szótári keresések lehetségesek de visszafejteni lehetetlen
6/10 iostream válasza:
Mégis hogy került bele az adatbázisba? Ha lehashelted valahogy, akkor nem fogod visszahozni.
7/10 anonim válasza:
Szerintem portálrendszert használ és a regisztrált felhasználó jelszavát akarja visszafejteni a táblákból. Mivel a jelszó így van titkosítva...
8/10 A kérdező kommentje:
Enyém az oldal jó hogy van hozzá férésem az adatbázishoz!
2013. márc. 28. 18:52
9/10 anonim válasza:
10/10 Srapnel válasza:
Az hagyján, de arra spekulál, hogy hátha a felhasználónak más rendszerekbe is ugyanaz a jelszava. Mert más különben a saját rendszerében lévő adatot a jelszó nélkül is láthatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!