Hagyjam a programozást?
Sziasztok már két hete bajlódok a javasciptel és egyáltalán nem értek meg belőle semmit.
Szerintetek hagyjam az egész programozási hülyeséget a francba?
Ha ilyen könnyen feladod, akkor hagyd, igen. De más komolyabb dolgot sem könnyebb megtanulni mint a programozást.
Egyébként meg, amit az első mondott: kezd a lehető legegyszerűbb, "Hello World" szintű programoktól, kis lépésekben mész felfelé, és addig nem váltasz másra, amig az adott programot meg nem értetted magaddal. És sokat, nagyon sokat gyakorolsz.
Szia, sokáig nem értettem az objektumorientáltságot, nem értem a Perl nyelvet, Adában nem tudok szövegeket kezelni, és nem értem a funkcionális programozást. Az Adát sem értettem sokáig. De azért vannak nyelvek, amelyek mennek.
Lassíts, gyakorolj többet, csinálj meg sok egyszerű példát, és akkor talán megérted!
Fel ne add!!! Küzdj, tanulj s fog az menni.
A programozás nem az a dolog amit 1-2 nap alatt profi szinten el lehet sajátítani. Lesz vele gondod, de beérik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!