Elavult böngésző? (VB)
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy sokat tudó böngészőt visual basic-ban de az alap WebBrowser-rel ha felmegyek egy játékoldalra (pl.: ikariam.hu) akkor az oldal visszaír hogy elavult a böngészőm. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Ezek mellett szeretnék pluginokat telepíteni. Ezt hogy tudom megtenni?2013. márc. 16. 16:19
1/9 anonim válasza:
frissítsd a böngésződ, a legújabb verzióra!
másképpen, nem fog menni...
(vszínű, hogy már egy nem támogatott böngészőből próbáltál a weboldalra csatlakozni!)
2/9 A kérdező kommentje:
de ha én írtam akkor hogy tudom frissíteni???
2013. márc. 16. 16:34
3/9 anonim válasza:
A kérdésben azt írtad, hogy az alap WebBrowserrel. Azt nem te írtad. A WebBrowser control gyakorlatilag egy Internet Explorer, csak keret nélkül.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg te egy WinFormsos alkalmazást készítettél. Ezt a microsoft valamikor 2005-ben készítette. Próbáld meg a WPF alkalmazást (vagy usingold WinFormsba) az abban található böngésző lényegesen újabb.
5/9 A kérdező kommentje:
azzal sem működik :( A hibaüzenet ugyan az:
"A böngésződ elavult.
A böngésződ nem korszerű és ez a weboldal többé nem támogatja.
Ahhoz, hogy használhasd ezt a weboldalt, kérlek frissítsd a böngésződ a legújabb verzióra, vagy válts másik böngészőre.
"
2013. márc. 16. 19:23
6/9 anonim válasza:
Hanyas Internet Explorered van? Nem árt frissíteni, már a 10-es verziónál tart.
7/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kommentelőnek leírom még egyszer h. ezt a böngészőt én fejlesztem. OLVASD EL A LEÍRÁST!!!
2013. márc. 16. 20:34
8/9 logs válasza:
VB-ben fejlesztesz böngészőt. Nice, érdekes kihívás, le a kalappal. De: ehhez használod a VB bizonyos beépített könyvtárait/rutinjait, amik kezelik pl. a HTTP forgalmat. Nos, ezek a rutinok az elavultak. És amíg építesz rájuk, addig ezt az üzenetet fogod kapni.
9/9 anonim válasza:
Tehát akkor nem használsz semmi VBs controlt, ami mejeleníti neked a honlapot? Te magad rendereled? Ebben az esetben valószínűleg a szerver az általad küldött (vagy nem küldött) User Agent alapján állapítja meg a böngésző típusát, ezt kell jól megadnod. Pl "behazuzni" egy latest Firefox-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!