Informatika egyetemen miket tanulnak, mert ugy tudom hogy nem csak programozást van még mellé egy csomó matek meg gondolom, hogy az office -okal is foglalkoznak 1 bemutatót 1 táblázatot stb. jól gondolom?
Én programozókról beszéltem, hogy nem szokás Office-t használni (főleg nem tanítani), és sajnállak, hogy nem tudod értelmezni az iróniát, és kulturálatlan jelzőkkel próbálod csökevényes p.nisz méreted kompenzálni. :D
Nekem nekem kell bizonyítanom szakmai tudásom, míg te már sikeresen bizonyítottad tudatlanságod, szinte minden oldalon található egy hozzád kapcsolódó kötekedés, ami szakmailag nem állja meg a helyét, úgyhogy köszönöm szépen, de nem kérek a te szakmai értékelésedből, mert az igen messze áll a szakmától.
A kérdésedet megválaszolták. Office nálunk csak a Solverre szűkült, az is csak operációkutatással kapcsolatban és csak érintőlegesen. Egyébként rengeteg matematikai tárgy (főleg analízis, lineáris algebra, diszkrét matematika, matematikai logika), sok programozáselméleti tárgy (algoritmusok, mesterséges intelligencia, fordítóprogramok, párhuzamos programozás), illetve programozási nyelvek, de ez utóbbiak nem a leghangsúlyosabbak lévén, hogy programozási nyelveket bárhol bármikor meg tudod tanulni, akár otthon könyvekből vagy a netről is, a lényeg úgyis a gyakorláson van. A többi elméleti tárgy is inkább arra jó, hogy egy bizonyos programtervezői- és fejlesztői szemléletet adjon, illetve a matematika esetében egy biztos alapot amit különböző fejlesztéseknél esetleg felhasználhatsz.
Egy programozó matematikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!