Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tehetem bele a programoma...

Hogy tehetem bele a programomat az automatikus indításokba?

Figyelt kérdés

Szeretnék készíteni egy alkalmazást ami be tudja magát rakni az automatikus indításokba .

A felhasználó elindítja egyszer majd ha legközelebb felhúzza a gépet a program köszönti őt .

Visual Basic-ben ezt hogyan tudnám megoldani ? Egyáltalán engedi ezt ?

A válaszokat nagy érdeklődéssel várom .

2013. márc. 10. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Az Indítópultba kell bemásolni az indító exe-t (vagy annak a parancsikonját). (feltéve, hogy Windowsról beszélünk)

VB-hez nem értek, de a feladat nem tűnik lehetetlennek.

2013. márc. 10. 21:01
 2/7 anonim válasza:

Egy egyszerű megoldás, ha írsz pár sor kódot, ami bemásolja a megfelelő programot ide

C:\Users\<A SAJÁT USERED>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

(windows 7 elérése ez a startupnak, xp alatt máshol van)

2013. márc. 10. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm .

De a kódba hogy írom bele , hogy saját magát tegye oda ?

2013. márc. 11. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

App.FileName vagy mi a saját path (vagy commandline nemtom)

kicsit nem értem hogy tudsz programot irni vbben ha ez nehézség

2013. márc. 11. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Én netröl innen onnan megtanultam amire szügségem volt ezzel sajnos még nem találkoztam :/ Még amatör vagyok
2013. márc. 11. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha amatőr vagy, akkor első körben csalán ne pont egy ilyen programmal kezdj! Egy halom olyan problémával kerülhetsz szembe, amiket még csak nem is értesz, ha az alapok nincsenek meg.
2013. márc. 12. 08:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Az alapok megvannak csak ezzel még nem találkoztam . Amúgy nem úgy értettem , hogy pár hete kezdtem csak , hogy még bőven van mit tanulnom pl. ezt
2013. márc. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!