Érettségire hogyan tudnék a legjobban felkészülni?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva érettségi és a programozási feladatokba nem nagyon tudok elkezdeni, de nem azért mert nem értem hanem azért mert nem tudom mit mikor kell használni és hogyan. El tudom képzelni, hogy hogyan csinálnám meg a valóéletbe, de ha le kell írni már nem megy.
Fájlkezelésnél teljesen elakadok.
2013. márc. 7. 17:44
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és Code Blocks-ot használok.
2013. márc. 7. 17:45
3/8 iostream válasza:
"de nem azért mert nem értem hanem azért mert nem tudom mit mikor kell használni és hogyan"
Ez a gyakorlás hiánya. Gyakorolsz, és menni fog.
4/8 A kérdező kommentje:
Én gyakorolnék, de nem tudok honnan. Könyvem van amibe emelt szintű érettségi példák vannak. Dokumentumszerkesztés, adatbáziskezelés, táblázatkezelés még megy is, de a programozás nem és a megoldó kulcs is pascal-ba vagy mibe van.
2013. márc. 7. 18:23
5/8 anonim válasza:
Magántanár, akár interneten keresztül.
6/8 anonim válasza:
gyakorolj sokat. Az érettségin nagyon buta példák vannak, 1 hét alatt jól fel lehet készülni, de gyakorolni kell
7/8 anonim válasza:
A fájlkezelésnek van egy módja, elég egyet megtanulni, tudod milyen lesz az érettségi. Be kell olvasnod egy fájlt 1db stringbe, vagy elemenként egy tömmbe. Erre nézz példát. Az érettségik egyébként kb. minden nyelven ki vannak már dolgozva valahol, használd a google-t. Pl. érettségi 205 május, Java
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg infot :) Ha van még valakinek ötlete tanácsa azt meghallgatom.
2013. márc. 8. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!