Hogyan tudok beep hangot létrehozni?
Figyelt kérdés
C#ban szeretnék beep hangot. A program lefut de nem ad ki hangot. Másik gépen működik, szóval nem a kódban van a hiba.2013. márc. 3. 17:03
1/6 A kérdező kommentje:
... laptopon bróbálom amin nincs alaplapi hangszóró, de előző laptopomnál a rendes hangszórókból szólt. Hogyan tudom megoldani itt is?
2013. márc. 3. 17:07
2/6 anonim válasza:
Ha nincs alaplapi hangszóró, akkor értelemszerűen egy hanganyagot kell lejátszanod.
3/6 anonim válasza:
Nekem működik kikapcsolt alaplapi hangszórókkal is, a hangfalat használja. Ezt használtad?
4/6 anonim válasza:
1. vagyok, megnéztem, és tényleg, ha nem az alaplapi által létrehozható frekvenciát adok meg, a hangfalon játssza le. Elvileg működnie kellene a Console.Beep(hertz,idő) utasításnak.
5/6 A kérdező kommentje:
using System.Threading;
és
Console.Beep(hertz, idő);
és lefut a program de nem hallok semmit.
2013. márc. 4. 19:27
6/6 A kérdező kommentje:
Na sikerült, leírom hátha valakinek hasznos lehet:
Start: eszközkezelő/Nézet/Rejtett eszközök megjelenítése
Nem PnP illesztőprogramok/Beep/illesztőprogram
Típus: Automatikus
2013. márc. 4. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!