Nagyon szeretnem, de hogyan? Tobb kerdesem is lenne,
bovebben lennt.
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy en mindigis imadtam a hackereket mert olyan titokzatos emberek es mindent feltudnak torni meg minden hova betudnak jutni.
Hallottam valami keylogger programrol amit ha a masik gepebe bekuldok akkor az nekem lejegyzi amit a szemely ir vagy valami ilyesmirol van szo gondolom.
Szeretnem ha valaki elmondana minden dolgot errol a keyloggerrol hogy honnan tolthetem le hogyan hasznaljam honnan tudjam meg pl a masik szemely jelszavait amiket beir a bejelentkezeseikor stb.
Nagyon kerlek segitsetek minden almom h 1 ellensegem gepebe bekuldjek 1 keyloggert es megtudjam az msn jelszavat meg steam jelszavat.
Te beteg vagy!Ne haragudj de ehhez a szinthez ilyen gondolkodással nem lehet felnőni!
2009. szept. 12. 02:31
2/14 A kérdező kommentje:
Kossz
2009. szept. 12. 03:16
3/14 A kérdező kommentje:
Pls Adjatok normalis valaszokat
2009. szept. 12. 07:00
4/14 anonim válasza:
Ez hülyeség,és csinálj hasznosabbat..Ennél normálisabb válasz nincs :)
2009. szept. 12. 11:10
5/14 A kérdező kommentje:
De nekem kell a keylogger
2009. szept. 12. 12:58
6/14 anonim válasza:
Mindig bírom az ien kommenteket akik nem tudnak válaszolni és inkább jól leosztják az embert... a kérdező nem azt kérdezte hogy mi a véleményetek a kéréséről hanem normáls válaszokat vár.. amit én meg is teszek :) nah figy annyi a lényege hogy először is letöltesz (van inygenes verzió) egy keylogger programot és azon beállítod hogy mit küldjön és hova (pl. küldjön képet x-idő közönként hogy mit csinál és küldjön .txt fájlt hogy miket írt be aztán beállítod hogy hova küldje el, sztem legegyszerübb ha a saját emailodra küldöd el.. m.mint a progi küldi el neked a beállított e-mailra :D.. ha ez megvan akkor el kell juttatnod valahogy magát a keylogger egyik fájlját vagy msn-en vagy valahogy (kell tudnod hozzá az IP címét).. és mikor megnyitja ő semmit nem lát viszont eza keylogger beleépül az ő gépébe és küldi neked az anyagot.. durván ennyi jah és vigyázz mert ha jó vírusírtója van akkor elképzelhető hogy mikor aktiválódni akar a keylogger megtalálja és leblokkolja.. sok szerecsét :)
2009. szept. 13. 10:39
7/14 A kérdező kommentje:
10:39 Nagyon koszonom ezt a valaszt vartam :)
De nagyon orulnek ha tudnal kuldeni 1 linket ahonnan letolthetek 1 mukodokepes keyloggert ami jo is meg nem is nehez beallitani.
Es ez mennyi ideig epul be a gepebe ?
2009. szept. 13. 11:05
8/14 anonim válasza:
:D :D :D
2009. szept. 16. 09:38
9/14 Hintalow válasza:
Még annyit ehhez, hogy ami keyloggert neten találsz, és le tudsz tölteni, azt minden vírusírtó, azonnal elkapja.
2009. szept. 16. 14:23
10/14 anonim válasza:
Írj meg egy ilyen progit, azt nem ismeri fel egy írtó sem. Amúgy meg ja xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!