Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem jó ez így c#ben?...

Miért nem jó ez így c#ben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy c#-ban (c-sharp) készítek egy programot smart device-ra( windows mobile ) akkor a probramban az 1ik gombnak azt mondom h webBrowser1.Navigate("www.google.com"); hibát ír a debugnál

("The best overloaded method match for \'System.Windows.Forms.WebBrowser.Navigate(System.Uri)\' has some invalid arguments"

és van egy másik is "Argument \'1\': cannot convert from \'string\' to \'System.Uri

" .Miért nem jó ez? nem így kell használni a webbrowsernek ezt a funkcióját?

itt van amit írtam:

namespace SmartDeviceProject1

{

public partial class Form1 : Form

{

public Form1()

{

InitializeComponent();

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

{

webBrowser1.Navigate("www.google.com");

}

}

}

2009. szept. 8. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Előbb asszem castolni kell System.URI-ba, mert ugye nem stringben kell megadni. Sajnos a System.URI osztályt nem ismerem, de tuti hogy vagy castolni lehet vagy constructorral létrehozni stringből.

A castolásos módszer:

Navigate((System.Uri) "www.google.com")

constructor:

Navigate(new System.Uri("www.google.com"))

Ha egyik sem megy akkor nézz utánna MSDN-en ott 100%hogy fent van a System.Uri osztály (mivel úgy sejtem benne van vmelyik alap lib-ben), szvsz vmi tutorial is fogsz találni.

2009. szept. 8. 20:03
 2/2 anonim válasza:

Hogyan keressünk hibát egy "C" programban?

1] Ha teljesen lehetetlen, ne tedd. Bízd másra a piszkos munkát!

2] Válts szakmát.

3] Szúrj be/törölj üres sorokat itt-ott, fordítsd és futtasd újra a programot!

4] Hintsd meg szentelt vízzel a terminált!

5] Hívd a 112-t és sikíts!

6] Az a szóbeszéd járja, hogy a "printf" hasznos, de ez valószínűleg megalapozatlan!

7] Írd át az egészet CP/M-re!

8] Ha még mindig nem működik, írd újra assemblerben! Ez nem fogja megoldani a gondot, de ez biztosíték arra, hogy senki más nem fogja megtalálni a hibát és ezzel nem tüntet fel rossz színben.

2009. dec. 9. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!