Láncolt lista bejárása c++-ban. Hogyan?
Ez így rohadt kevés. Mi az, hogy hexadecimális formátumban? Semmit nem tudunk a formátumról.
De akkor adok én is egy hasonlóan általános választ: keresd meg az első elemet, irasd ki az adat részét, majd ugorj a következő elemre a next mutató segítségével.
Nah akkor egy kicsit konkrétabban. Adott egy fájlom, amiben nem szekvenciálisan vannak adatok( lényegében egy mentés a RAM-ból). Itt keresnék egy láncolt listát.
Egy hülye kérdés a next-el tudok nem szekvenciális fájlban ugrani a lista következő elemére?
C++-ban tudsz ugrálni a fileban:
Más kérdés, hogy valószínűleg jóval lassabb, mintha beolvasnád szekvenciálisan a filet, és memóriában alakítanád át.
Mért jó így tárolni egy listát egy fileban? Ez valami gyakorló feladat? Mert amúgy szetem semmi haszna nincs.
Hát a fáj mérete 1,5 gigabyte, így benyaltam azt, hogy a memóriában átalakítom, mivel 1 giga ram-om van, így esélytelen, hogy szekvenciálissá tudnám tenni. Úgy, hogy beolvasom a memóriába, és a fájl sok egyéb sturktúrát tartalmaz
A láncolt lista olyan kb 100 megás( bár pontos adatot nem tudok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!