Milyen 2D game engint tudtok ami jobb a torque2D és game maker től?
És ezek egy szinten vannak?:
Game maker 8.1
torque 2D
Lécci írjatok.
A jobb alatt azt értem hogy képes árnyékokat, fényeket, részecske effektusokat, és shader effekteket.És lehet benne használni és könnyen programozni a shader effekteket.
Ilyet még nem találtam 2D motorba ami képes arra,hogy a tűz körül látható legyen az hogy vibrál a levegő a forróságtól.
Nekem ilyen kéne.
Ezt találtam szép minőségű árnyékok és shader hatásokat is tartalmaz. De ebből meg a fizika hiányzik. :(
A kérdés kiírásának időpontjából látom hogy nem épp a legjobbkor válaszolok DE a GameMaker tökéletesen lekezel mindenféle 2D-s formaságot az árnyékoktól kezdve a részecskéken át a gravitációig, nem hinném hogy lenne másfajta engine ami ilyen jól lenne kidolgozva.
Másrészről arra is gondoltam, hogy a kérdező a GM8.1 Lite
verziójával ügyködött ami valóban nem alkalmas efféle dolgok létrehozására ezért ajánlom a Studio free verzióját
amely már támogat minden olyan dolgot amit csak a korábbi verziók Pro módban
Én szóltam, picigoja kilép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!