Két "exe" filet egymásba lehet "rakni"?
Figyelt kérdés
Van egy exe file, amit nem én csináltam, és van egy másik exe file, amit én csináltam (C++). Azt szeretném megoldani, hogy a másik program csak úgy induljon el, ha az én programom befejezte a dolgát. Tehát amit én írtam abba szeretném berakni a másik programot.
Az NEM megoldás, ha az enyém mellett ott van a másik exe is!
Ha meglehet oldani, akkor hogyan, mivel?
2013. jan. 22. 14:22
1/7 anonim válasza:
Nem lehet. Ha ennyire zavar a két EXE egymás mellett, akkor a te progidat úgy írd meg, hogy a saját programkódjából tömörítse ki a másik EXE fájlt valahova a tempbe, majd futtassa és amikor annak is végetért a futása, akkor törölje le.
3/7 A kérdező kommentje:
mit értesz sima batch file alatt?
2013. jan. 22. 16:11
4/7 anonim válasza:
batch fájlba shell parancsokat írhatsz és sorban hajtja végre. a te esetedben ennyi lenne:
elso.exe
masodik.exe
Szép sorban végrehajtja és megvárja míg elso.exe elalszik.
5/7 A kérdező kommentje:
de attól még a 2 exet ugyanúgy el tudja indítani a batch file kihagyásával. Azért szeretném egybe pakolni.
2013. jan. 24. 15:20
6/7 anonim válasza:
Nem tudod egybe rakni. Annyit meg tudsz csinálni, hogy a te programodba beírsz egy olyan kódsort, ami elindítja a másik programot. Viszont ekkor a te programod indul el előbb, és utána a másik.
7/7 anonim válasza:
Esetleg ezt még tudod csinálni, ha nem akarsz *.bat batch fájlt létrehozni (a masik.exe mindenképp kell):
system("masik.exe"); /*esetleg kellhett az #include<stdlib.h# */
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!