Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet gyorsbillentyűt...

Hogyan lehet gyorsbillentyűt csinálni C++ban?

Figyelt kérdés

#pragma endregion

private: System::Void Form1_Load(System::Object^ sender, System::EventArgs^ e) { }

private: System::Void timer1_Tick(System::Object^ sender, System::EventArgs^ e) {

if(GetAsyncKeyState (Keys->NumPad1) == true){

timer1->Stop ();

timer2->Start ();

}

private: System::Void timer2_Tick(System::Object^ sender, System::EventArgs^ e) {

SendKeys::Send (text_spam->Text);

timer2->Stop ();

timer1->Start ();

}

Ezt a kódot használom de debugnál ezt írja ki:

Form1.h(126) : error C2275: 'System::Windows::Forms::Keys' : illegal use of this type as an expression

c:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\system.windows.forms.dll : see declaration of 'System::Windows::Forms::Keys'

Form1.h(126) : error C2039: 'NumPad1' : is not a member of 'System::Enum'

c:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\mscorlib.dll : see declaration of 'System::Enum'

Form1.h(126) : warning C4805: '==' : unsafe mix of type ''unknown-type'' and type 'bool' in operation

Form1.h(126) : error C3861: 'GetAsyncKeyState': identifier not found

Valakinek valami ötlete?

2013. jan. 17. 18:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!