Gimnáziumba járok, informatika tagozatra, és ,ost kezdjük a c++ programozási nyelvet. A haverokkal többször is összeültünk a folyóson órák után, hogy közösen csiszoljuk tovább a tudásunkat, gyakoroljunk. A többiek visznek be laptopot, de én nem merem bevinni a 140 000Ft értékű gépemet, viszont van egy androidos telefonom, és arra gondoltam hogy azon tudnám lefuttatni a programokat. (bár ebben az esetben vennék még egy android kompatibilis billentyűzetet is), az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne lefuttatni ezeket a programokat (végső esetben teamviver appal nyitom meg a gépemet és így futtatom le, de jobban örülnék, ha lenne erre egy app, amivel írni, meg tesztelni lehet. Tehát van-e ilyen app, ha igen mi a neve, ha nem akkor szerintetek megfelelő-e a teamviveres megoldás, vagy be kell cipelnem a gépet?
2013. jan. 11. 23:57
1/3 anonim válasza:
A távoli elérés jó dolog, sajnos bár tuti van ilyen app, elég macerás billentyűzet nélkül dolgozni. Kompatibilis billentyűzetet pedig annyira nem egyszerű szerezni, ami használható is.
A suliban nincs gépterem?
Nem használhatjátok? Vagy legalább a könyvtárban nincs 1 elérhető gép?
2013. jan. 12. 00:00
2/3 Komplikato válasza:
Biztos van több ilyen fordító is, hiszen az Android még is csak Linux kernelen fut, így hirtelen ezt találtam:
Szerintem utána kéne járni, biztos van több fordító is.
OFF: Amúgy nálunk valamiért szinte nem lehet vagy nagyon drágán BlueTooth keyboardot kapni telefonhoz és tablethez, nem értem miért. Ázsiában még olyan hátlapot is gyártanak sok telefonhoz (pl. Xperia Play) amiben kihúzható BT keyboard van. Meg rengeteg olyan billentyű van ami simán megy Android, iOS és Symbian alatt is.
2013. jan. 12. 01:52
3/3 anonim válasza:
Az előbbiekben linkelt program konzolos applikációk készítésére tökéletes, legalábbis nekem bevált. Cészerű, hogy legyen elég belső memóriád, vagy rootolt legyen a készülék, mert egy GCC nevű plugint is telepíteni kell. Nekem 14 évesen tökéletes, bár bonyolultabb több ezer soros programoknál a fordítás kicsit belassul. 663Ft-ot megér (bár halkan mehjegyzem, más helyekről ingyen is meg tudod szerezni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!