Ha ujra lett telepitve a sz. Gép a régi op. Rendszerből vissza lehet "szerezni" mappákat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 16:19
1/6 anonim válasza:
Például a getback data nevű programmal,
2/6 anonim válasza:
Ezért kell partícionálni a vinyót (vagy külön rendszermeghajtót tartani), hogy a rendszer újratelepítése után is megmaradjanak a mappák. Ha volt a merevlemezen nagy formázás, akkor minden elúszott, ha csak gyorsformázás volt, akkor elvileg visszaszerezhető egy részük (az a rész nyilván nem, ami felülíródott)...erre például ott van a Getdataback vagy hasonló programok.
3/6 anonim válasza:
Vagy egy ingyenes: [link]
Minden mappa visszaállítható, ami nem lett felülírva, de ennek meg minden nappal kisebb az esélye...
Ja és a visszaállítást egy másik partícióra végezd...
4/6 anonim válasza:
A napokkal nem csökken az esély, csak ne használd azt a rendszert, amiről vissza kell állítani.
Remélem most sem arról írtál, ha véletlenül igen, akkor gyorsan kapcosld ki, és másik gépről próbáld meg az itt említett programokkal. Fontos, hogy ne írj semmit a visszaállítandó winchesterre.
5/6 anonim válasza:
Utolsónak:
Újratelepített oprendszer van rajta. Szerinted használja?
Ezért írtam, amit írtam...
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lehet kivéve akkor ha nem arra a partícióra telepítetted a mikrofos winfost amin voltak a mappák ha arra raktad akk szívtad ezért szoktam én 2-3 partíciót használni hogy ami kell azt lementsem oda a többi meg úszik az újra rakás után. vagy pendrive de az lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!