Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tehetek a hiba ellen?

Mit tehetek a hiba ellen?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű rts - játékot készítek és valami videó intro kellene . Letöltöttem a jutyubrol full HD - ban azon belül mp4 - ben egy videót és beletettem a Resources mappába

Igy próbáltam megnyitni :

AxWindowsMediaPlayer1.URL = My.Resources.intro

Ezt az hibaüzenetet irta ki :

Value of type '1-dimensional array of Byte' cannot be converted to 'String'

Nem így kell rá hivatkozni vagy egyszerüen nem lehet lejátszani ?

A válaszokat nagy érdeklődéssel várom

2013. jan. 7. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen nyelven készíted? Meg hova írod azt a sort? Meg mit tartalmaz a 'My.Resources.intro'?

A hibaüzi amúgy azt jelenti hogy bájt tömböt akartál odaadni neki, pedig ő String-et vár, és nem tudja magának konvertálni.

Megoldás: konvertáld te String-gé.

2013. jan. 7. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
visual basic ban irom . Ez egy mp4 file az a neve , hogy intro
2013. jan. 7. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:
.net
2013. jan. 7. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

(Első.)

Hát nézd, nem VB-zek, de szerintem látszik, hogy a My.Resources.intro magát a resource-ot, a fájlt, az adatot, jelen esetben magát a videót adja vissza, ahogy írja is, bájt tömbben; az URL pedig egy URL-t vár. Ami pedig egy sima String. Nem a fájl tartalmát kéne odadobnod neki, hanem az elérési utat.

2013. jan. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!