Mit kel beállítanom ahhoz hogy a plugable. Php fájl wordpressben UTF-8 bom nélküli kódolásban maradjon?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy valami mindig vissza alakítja ezt a fájlt ANSI kódolásúvá,ami azért nem szerencsés mert teljesen meg akasztja a wordpresst.
Már minden php fájlt át kódoltam amit csak lehet,mégis mindig vissza alakul....
2013. jan. 5. 21:25
1/8 anonim válasza:
Módosítgatod a fájlt Jegyzettömbbel? Az képes erre.
Ha igen, akkor inkább Notepad++-szal csináld.:)
(Ha nem ez okozza, akkor passz.)
2/8 A kérdező kommentje:
Notepad++át alakítom és utána vissza alakul ha kattintok valamire az admin felületen...
2013. jan. 8. 07:43
3/8 anonim válasza:
tedd be a file elejére pl /* utf8-marker = äöüáőűß */ és úgy mentsd el utf8 bom nélkül
4/8 A kérdező kommentje:
De ettől még felül lesz írva,mivel minden módosításnál új file kletkezik
2013. jan. 20. 19:33
5/8 anonim válasza:
Írd be a HTML dokumentum fejlécébe a következőt:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
Ez tudatja a böngészővel, hogy utf-8as kódolásban van, a BOM nélkülit meg kiválasztod Notepad++-ban és elvileg mennie kell.
6/8 A kérdező kommentje:
De az a baj érted hogy folyon felül írja minden módosításnál.
Megcsinálom hogy utf-8ban legyen a file,egy módsítás pl írok egy cikket és vissza alakúl ANSIvá
2013. jan. 28. 09:11
7/8 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy megkeresném, melyik PHP generálja ezt a fájlt, és azt egészíteném ki azzal, hogy írja bele az UTF8 markert.
8/8 A kérdező kommentje:
Már mindent át kódoltam,szerintem databasbe kellene nyulkálni,mert azt még nem néztem meg
2013. febr. 3. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!