Érdemes még meg venni a DarkBasicet?
Hát ha csinálsz benne egy jó játékot akkor igen :)
De szerintem nem igazán jó nyelv.
Szerintem játékészítésre a clanlib sokkal jobb mint a darkBasic.
De kinek hogy. :D
Tess:
---------
Használhatod nyugodtan kereskedelmi célra is teljesen ingyen a következő megszorításokkal:
Nem mondhatod azt hogy te írtad a clanlibet!
És a programodban jobb volna ha feltüntetnéd hogy a clanlibet használtad vagy valami elismervényt feltüntetnél valami ilyesmi de ezt nem muszáj ha nem akarod.
Muszáj feltüntetned hogy hánya clanlibe verziót használtad.
Ez a közlemény nem lehet eltávolítani vagy megváltoztatni bármilyen forrásból származó forgalmazás.
Valami iylesmi.
De nem tudok prón angolul.
A z fps creatoral is tudsz csinálni kb 2005ös játékoknak megfelelőt(persze csak fps-t)akár saját objecteket is csinálhatsz hozá, egyes pogramokal (mert alapból ebe alapértelmezett nem szerkeszthető objectek vanak)
Persze ha kreatívabb akarsz leni akor a game makert ajánlom (nekem nagyon bejött)könnyű vele fejleszteni sajnos igazán csak 2d-s játékokhoz használható pl:oldalamon van pár: [link]
és persze ott vannak a bonyolultabbak pl Dark Basic szerintem töltsd le feketén (warez)és ha beletanulsz meg tecik akor vedd meg eredetibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!