Ugyan arra, mint bármelyik másik.
Ez egy elég könnyen tanulható, igen elterjedt és erős scriptnyelv. Elég sok leírás és tutorial van hozzá, na meg jó sok lib is, ami szintén könnyíti vele a munkát.
Ez a Pyton nem az a piton, hiába vannak kígyók a logójában. Még csak nem is a Perselus. Ez a név a Monthy Pythonból jön.
:gumicsirkével fejen csap
@14:59: Már bocs, de ez hülyeség.
Éppen, hogy elég sokan használják, sőt egyre többen.
Tanítani azért tanítják, mert kikényszeríti a szép kód írását és a behúzások használatát.
Ráadásul elég hatékony is, mivel az első futtatáskor bytekódba fordít. (A PHP-nál és javascriptnél hatékonyabb.)
+ Megnyugtatlak, egyetemeken is tanítják!
Ahogy visszaolvasgattam találkoztam 1-2 trollal, pedig nem értem.. Miért kell ebbe trollkodni?
Megkérdezem mire jó erre Kígyókat lehet megérteni.. hát gondolom te sem multál el még 10 éves. már bocs
Az az indok, hogy kényszeríti a szép kódolást az elég kevés... C-ben is rákényszerülsz, különben azt se látod át...
Hatékony ??? ;;-D [link]
Körül-belül 50x lassabb, mint a C. Nem hatékony, csak kevésbbé hatástalan, mint a PHP.
Viszont a google most nagyon felkapta a JavaScript-et és a chrome 5x lassabban futtatja, mint a C-t. Ez már hatékony!
Amúgy egyetemen nincs benne a fő tananyagban, csak szabadon választható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!