Milyen tutorialokat szeretnétek nézni?
Az lenne a kérdésem, hogy milyen videótutorialsorozatnak örülnétek? Nem nagyon vagyok benne, hogy milyenek vannak már, mivel angolul szoktam nézni ha nézek. Ezért is kelle, hogy milyet csináljak :)
Mert YT csatronámra szeretnék kitenni egy új tutorialt csak nem tudom milyen téma legyen, ami sokaknak tetszene :)
kösz...
van belőle 1-2:D
én amúgy az objective-c-re gondoltam volna, csak nem tudom, hogy lenne-e nézettségem, tekintettel arra, hogy nálunk nem elterjedtek a mac-ek
Magyarul én még nem láttam normális videót ezzel kapcsolatban.
Ha PhotoShop, akkor valami 3D-s jellegű dolog egészen jó lenne. Akár kicsit bővítheted is a dolgot és az elkészült képet felhasználva csinálhatsz valami Intro oktatóvideót is After Effects-ben.
okés ezen akkor gondolkodok :)
after effectsel az a gond, hogy baromi lassan renderelődik így is, hát mégha veszem közbe a képernyőt :D karira tervezek egy ütősebb gépet összerakni, esetleg akkor tudok kezdeni egy oylat :)
Jó lenne az az Objektív C -s is :D
Hiszen sokan fejlesztenek Iphone -ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!