Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha írok játékot, ki fogja...

Ha írok játékot, ki fogja megvenni, esetleg hogyan tudom értékesíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baráti körömmel írunk egy ideje egy játékot, osztályszintre (ismerősőknek, barátoknak). Azon gondolkodunk, hogy írnánk egy játszható, élvezhető multi játékot. Kinek tudnánk eladni? Hallottam, hogy az indiagames vesz játékot a programozóktól és az abból befolyt bevétel x %-a a miénk.

A kérdés: Hogy tudnánk értékesíteni egy platform-játékot.

Köszönöm.: AkroMenToS

2012. dec. 5. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felteszed valahova ingyen, supportálod 2-3 évig. Aztán az ez idő alatt összeszedett tapasztalatból írtok egy másikat. Majd az összegyűlt statisztikát lobogtatva kerestek egy kiadót neki.
2012. dec. 5. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy írjatok mobil eszközre alkalmazást.
2012. dec. 5. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mobil eszközre most jól megy a bolt. Még névtelenül is alkothattok valami szórakoztatót. Az a jó benne, hogy még meg sem kell erőltetnetek magatokat, írhattok már meglévőt is csak mobilra (Android, WP, Simbian, iOS). Biztos lesz olyan, aki megveszi és közben tapasztalatot is szereztek.
2012. dec. 5. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hobbiszinten a megírjátok, ingyenes és mellé egy support opció, becsületkassza, másképp nincs sok esélyetek rá.
2012. dec. 5. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
A Steam-nek az új Zöld Út funkciója pont erre van. Csekkoljátok le :)
2012. dec. 5. 18:30
 6/7 Srapnel ***** válasza:
Érdemes az egyedi ötletre rámenni. Meglévő ötletet hiába valósítotok meg újra, szerintem a befektetett munka nem jön vissza. Persze, ha hobbyból és tanulásból csináljátok, az más.
2012. dec. 7. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:

ugye, most hobbiból és tanulás céljából írunk játékot, ezek csak tervek.

Az egyedi ötlethez meg annyi a gond, hogy a jó ötleteket, amiből játék lehet, már majdnem mid felhasználták, de sebaj, ötletből hiány nincs. Köszönöm a válaszokat. Továbbra is várok ötleteket

2012. dec. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!