Ha írok játékot, ki fogja megvenni, esetleg hogyan tudom értékesíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A baráti körömmel írunk egy ideje egy játékot, osztályszintre (ismerősőknek, barátoknak). Azon gondolkodunk, hogy írnánk egy játszható, élvezhető multi játékot. Kinek tudnánk eladni? Hallottam, hogy az indiagames vesz játékot a programozóktól és az abból befolyt bevétel x %-a a miénk.
A kérdés: Hogy tudnánk értékesíteni egy platform-játékot.
Köszönöm.: AkroMenToS
2012. dec. 5. 07:04
1/7 anonim válasza:
Felteszed valahova ingyen, supportálod 2-3 évig. Aztán az ez idő alatt összeszedett tapasztalatból írtok egy másikat. Majd az összegyűlt statisztikát lobogtatva kerestek egy kiadót neki.
2/7 anonim válasza:
vagy írjatok mobil eszközre alkalmazást.
3/7 anonim válasza:
Mobil eszközre most jól megy a bolt. Még névtelenül is alkothattok valami szórakoztatót. Az a jó benne, hogy még meg sem kell erőltetnetek magatokat, írhattok már meglévőt is csak mobilra (Android, WP, Simbian, iOS). Biztos lesz olyan, aki megveszi és közben tapasztalatot is szereztek.
4/7 anonim válasza:
Szerintem hobbiszinten a megírjátok, ingyenes és mellé egy support opció, becsületkassza, másképp nincs sok esélyetek rá.
5/7 anonim válasza:
A Steam-nek az új Zöld Út funkciója pont erre van. Csekkoljátok le :)
6/7 Srapnel válasza:
Érdemes az egyedi ötletre rámenni. Meglévő ötletet hiába valósítotok meg újra, szerintem a befektetett munka nem jön vissza. Persze, ha hobbyból és tanulásból csináljátok, az más.
7/7 A kérdező kommentje:
ugye, most hobbiból és tanulás céljából írunk játékot, ezek csak tervek.
Az egyedi ötlethez meg annyi a gond, hogy a jó ötleteket, amiből játék lehet, már majdnem mid felhasználták, de sebaj, ötletből hiány nincs. Köszönöm a válaszokat. Továbbra is várok ötleteket
2012. dec. 11. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!