Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# system32-be való nyúlkálás?

C# system32-be való nyúlkálás?

Figyelt kérdés

olvasgattam a neten forráskódokat keresve és beleakadtam egy forráskódba ami szöget ütött a fejembe: [link]

amit nem értettem: ha létrehoztam a sys32-ben egy test.txt-fájlt nem törölte, és írta hogy vagy nem létezik vagy már törölve van, ha kitöröltem magam és a programot bővítettem annyival hogy írt egy test.txt-fájlt amit később sikeresen ki is törölt, és kiírta hogy kitörölte ha pedig nyitottam egy test.txt fájlt a system32-be és meghagytam azt hogy a program felülírja majd törölje akkor azt írta ki hogy törölte, de valójában nem. és amikor build-eltem a programot hátha úgy másképp reagál, a vírusirtóm elkezdte piszkálni, pedig elvileg én is rendszergazdaként futtattam. most akkor hogy is van ez?

2012. nov. 27. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Na most ennek fuss neki még1x, mert nem értem.

Viszont ami linkelve van:

lehet vmi más program lockolja a file-t, ilyenkor persze h. nem tod törölni.

[link]

2012. nov. 27. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:

szóval a program 2 dolgot tud közölni a felhasználóval:

-vagy nem létezik a fájl/törölve van

-vagy sikeresen törölte

velem pedig 3 dolog történt.

1. amikor "manuálisan" (jobb klikk új jegyzettömb) hoztam létre a system32-be a test.txt-t akkor azt mondta hogy nincs ott vagy már törölték.

2. amikor kitöröltem manuálisan a test.txt fájlt és a programmal írattam egyet a system32-be amit ugye azonnal ki is törölt, ott azt írta hogy sikeresen törölte és így is volt.

3. manuálisan létrehoztam egy test.txt fájlt a system32-be de ugyanakkor a programmal is írattam egyet ami ugye felülírta a fájlt majd egyből törölte, legalábbis ezt írta ki de a fájl ott maradt.

mindennek a tetejébe amikor a build-eltem a programot akkor meg elkezdett a vírusirtó kötekedni, hogy ezt nem lehet lejátszani mert irgum burgum lesz :D

2012. nov. 27. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a vírusírtód kavar be. Kapcsold ki, és nézd meg, h. úgy mi történik.
2012. nov. 28. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!