GPS koordinátákból helyszínt?
Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék készíteni C#-ban egy programot, ami földrajzi koordinátákból címeket keres vissza de ami még fontosabb, hogy térképen megjeleníti a helyszínt. Az egyszerű Google Maps API tudtommal csak webes alkalmazásoknál (Javascript és Flash) működik, a Bing Maps Web Services pedig valamiért 7 helyszínlekérdezést tudott csak (talán ez a limit ingyenes programoknál). Találtam még olyat, hogy "Google Maps API for .NET" de ezzel meg az a gond, hogy ez csak szövegesen megadott címből ad vissza koordinátákat, fordítva nem (de legalábbis nem tudok róla - dokumentációt nem találtam). Valakinek ötlete, hogyan oldhatnám meg a problémát?2012. nov. 20. 15:13
1/3 Srapnel válasza:
Legálisan úgy, hogy megveszel egy ilyen szolgáltatást, vagy geoinformatikai adatbázist.
2/3 anonim válasza:
Az OpenStreetMap keresőjéhez kapcsolódó API-t használhatod.
3/3 anonim válasza:
Nem értem kristálytisztán mit szeretnél. Ha offline alkalmazást szeretnél, az nem triviális, egyrészt mert a címadatbázisok nem ingyenesek, másrészt mert folyamatosan változnak.
Online alkalmazás készítésére javaslom a GMap.NET keretrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!