Java nyelv tanulásához ez a könyv megfelel?
Vagy esetleg tudtok javasolni egy frissebb és jobb könyvet, ami felöleli legalább ezeket a témákat?
Nagyon jó könyv, elég sok dolgot fogsz belőle tanulni!
DE remélem elolvastad az ajánlót is hozzá!
"A könyv elsősorban a számítástechnika és informatika területén dolgozó szakemberek, valamint a felsőfokú tanulmányaik keretében ezekkel a témakörökkel foglalkozó egyetemi és főiskolai hallgatók munkáját szeretné megkönnyíteni"
...
"Feltételez bizonyos mennyiségű informatikai előismereteket olvasóitól: így legalább egy másik programozási nyelv ismeretét, valamint azt is, hogy ténylegesen írt is már programokat valamilyen más programozási nyelven"
Egyetemista vagyok, c,c++ területén van tapasztalatom és a javára csak sokára kerülne sor, engem pedig érdekel a téma.
Viszont nem számít elavultnak még? Mert a java 5.0 ha jól tudom 2004-ben jelent meg. Bár ismétlem javában nincs tapasztalatom, ezért szeretnék egy minél jobb könyvet hozzá.
Annyira nem, ami benne van most is használható még.
(Főként nem csak java van benne, hanem elég sok OOP elmélet ha jól emlékszem.)
24 órás könyv az jó, de az a kezdőknek szól...
Nehéz választás...
Angster Erzsébet - Objektumorientált tervezés és programozás - JAVA I. kötet
Angster Erzsébet - Objektumorientált tervezés és programozás - JAVA II. kötet
Én ebből tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!