Definiálnátok nekem ezeket a fogalmakat? Lehetőleg egyszerűben és pár soros definíció legyen, tevékenység, feltétel,1 águ 2 águ több águ elágazás elöl tesztelö hátul tesztelö növekvényes változok folyaatábrája?
elnézést elírtam!
tevékenység,feltétel,1 águ 2 águ több águ elágazás, elöl tesztelö hátul tesztelö, növekvényes ciklus, ciklus
változok ,folyaatábrája,változók foly.ábrája
srác ez azért gyakorikérdések mivel ide nem értelmirokkantak járnak,itt megértik hogy az ember arra a válaszra kiváncsi amit az ember kérdezett!
A pizza recepjét kérdezőnek nem azt írom,hogy a 4 ütemű robogó élettartama nagyobb!
arra nagyon nehéz gondolni ,hogy aki gyk-n tesz fel kérdést annak a "googlet" azért nem célszerű javasolni mert akinek full ugyanez a problémája annak itt a megoldás 1 pakkban!
Na meg gyk-nak az a lényege,hogy a kérdésre kapott választ kéne adni!
Ha megkérdezed a pizza recepjét akkor én azt mondom:Menj be 1 pizzériába és kérdezd meg mennyivel vagy előbb?:)
tevékenység : végrehajtás alatt lévő utasítás vagy utasítássorozat.
feltétel : végrehajtandó utasítássorozat ismétlésének sorozatának hosszát vagy utasítás(ok) végrehajtását vagy nem végrejahtását befolyásoló dolog.
elöl tesztelö hátul tesztelö : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!