Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy elte prog.info mellé mennyire lenne értelme elvégezni egy szoftverfejlesztő okj képzést ? vagy a két helyen ugyanazt kapnám oktatasban ? vagy mit lenne ésszerű elvegezni mellé? szeretnek minel tobbet tanulni.
valamint ha érdemes okj,akkor hol ? primex stílusosnak tunt de a 280.000 es oktatásért nem tudom mit kapnék vissza.
köszönöm
annyit kihagytam,bar gondolom kiderült hogy szoftverfejlesztő szeretnek lenni.
2012. nov. 5. 09:27
1/8 anonim válasza:
Nos, az eltén megkapod az elméleti alapokat, mind a programozáshoz, mind a matematikához (vektorgeometriához). Ez nyilván nem jelenti azt, hogy kódolni jól fogsz tudni, valamint az eltén relatív kevés a gyakorlat, ezt jól látod. Viszont a saját, és más korábbi eltések nevében mondom, hogy felesleges egy külön tanfolyamra elmenni. Ugyanis amit nem kapsz meg az egyetemen az pont az, amit otthon, kitartó munkával magad is elérhetsz. Komoly könyvekből és az internetről egy programnyelv szintaktikáját, a fordítás működését meg lehet tanulni, mindehhez a hátteret az egyetemi anyag adja. Nem árt persze, ha az egyetemen meghirdetett fakultációkon is részt veszel, illetve komolyabb, mélyebb témákban nyugodtan zaklathatod a kari oktatókat.
2012. nov. 5. 10:42
2/8 iostream válasza:
A szoftverfejlesztés olyan, mint a famegmunkálás. Lehet róla tanulni sokat, de akkor fog menni, ha csinálod.
2012. nov. 5. 11:19
3/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy te még az eltét képről se láttad, nem hogy prog infó :D
Az okj az egy olyan papír ami nem ér semmit (informatikai területen), és egy prog infós nagyon is tudja, hogy mi kell egy cégnek, és az nem okj, hanem tapasztalat, és mély technológia ismeret... amit még véletlenül se tanítanak egyetemen, okj meg még viccnek is rossz.
2012. nov. 5. 11:51
4/8 anonim válasza:
ELTE után hülyeség lenne...
2012. nov. 5. 14:48
5/8 anonim válasza:
Semmilyen OKJ nem ér fel az ELTE színvonalához, bár előkészületnek nem lenne rossz.
2012. nov. 5. 19:45
6/8 anonim válasza:
Ne menj okj-ra... én voltam egy külön évet, nagyon laza. Kb óra közben pakoltunk ki egy vágódeszkát és tunkoltuk a szalonnazsírt... a tanár is kért az épp készülő teából. És ahogy hallom minden okj ilyen színvonalú. Időpazarlás. Egyedül többre mész, vagy ha kérdezgetsz hozzáértő ismerősöktől. Egy-két tutorial a neten ugyanarra megtaníthat.
2012. nov. 10. 12:07
7/8 anonim válasza:
Látom ti is parasztkodtatok :D Mi vittünk kóbászt meg bicskát, vettünk pár kiló kenyeret meg szalonkát, és órán azt ettük:D Nem voltunk osztálytársak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!