Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Jquery Ajax hogyan tudnám...

Jquery Ajax hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy belépés formom,de nem php-val akarom ellenőrizni,hogy kaptam-e felhasználónevet és jelszót!

És ha nem akkor a dobozon lévő bordernek a színét átváltom pirosra.

Milyen függvények kellenek hozzá?

Valaki elmagyarázná,hogy hogy is működik ez?

2012. nov. 3. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy tisztában az ajax lényegével. Az ellenőrzést, szerver oldalon kell elvégezni, különben szart sem ér az egész.

Ezt én úgy tudnám elképzelni, hogy ajax használatával elposztolod a form értékeit. Mondjuk, elküldöd json-ban. Azt szerver oldalon elkapod, és leellenőrzöd az adatok helyességét, és ennek megfelelően visszaküldesz egy üzenetet a kliensnek.

A jquery ajax() függvényre lesz szükséged, meg persze egy php függvényre, ami ellenőrzi az adatokat.

2012. nov. 4. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van.

Mindenképpen php-vel kell ellenőrizni, csak megúszható az oldal teljes újratöltése.

2012. nov. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!