Ezt hogyan tudnám megcsinálni? C++.
Figyelt kérdés
A program nagy minden része kész van kivéve azt,hogy kiértékelje,hogy mennyit nyert a játékos.
A kiértékelések:
Itt mindenre oda kell figyelni.
A programban meg kell azt is adni,hogy hány számmal akarunk játszani ettől függetlenül változnak az eltalált számok értéke.
Azt akarom megcsinálni hogy a belinkelt táblázat alapján számolja ki a program,hogy mennyit nyert az illető.
switch el próbálkoztam.
A switch megvizsgálta a nyerőszámokat és egy casen belül volt még egy switch ami meg megvizsgálja,hogy hány számmal játszott az illető.
De nem tudtam megcsinálni mert egyre csak bonyolódott és összezavarodtam.
2012. nov. 1. 00:12
1/1 anonim válasza:
Azt a táblázatot el kell tárolni a memóriába. Amt pl egy 2D tömbként érdemes eltárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!