Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet létrehozni 18+...

Hogyan lehet létrehozni 18+ szűrőt a weboldalhoz?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami csak akkor enged hozzáférést a tartalomhoz, ha rányomtak, az igen, elmúltam 18-ra. Meg lehet oldani .htaccess-szel? Van erre vmi kész script? Vagy bővítmény?
2012. okt. 30. 03:27
 1/3 anonim ***** válasza:

OFF

Milyen feltételnek kellene teljesülnie ahhoz, hogy kidobja a kérdést?

2012. okt. 30. 05:00
 2/3 anonim válasza:
Főoldalnak index.html-nek megcsinálod az oldalt, amin két gomb van, elmúltam és a nem múltam el 18. Nyilván az elmúltam gomb mutat arra a html-re, ami az igazi főoldal (mondjuk index18.html) a nem gomb pedig mutat egy olyan oldalra, amin annyi van, hogy sajnálom, gyere vissza ha felnőtt leszel. ennyi
2012. okt. 30. 06:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam a megoldást. modális ablak Jquery és ajax. Sajnos, amit a második írt, azért nem jó, mert google-ból pl. simán el lehet érni a tartalmakat, a törvény szerint ez nem jó asszem. Ez a megoldás viszont cookie alapján nézi, hogy megnézted-e már bármely oldalát a domain-nek, így egyetlen oldalra sem enged be, csak ha egyszer elfogadtad, hogy 18 múltál :)
2012. okt. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!