Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Koromhoz képest jó vagyok?

Koromhoz képest jó vagyok?

Figyelt kérdés
6 -odikos vagyok (12 éves). C++ -ban tanulok programozni, a 24 órás könyvet olvasom kereken a 200 -adik oldalon járok. Értem is amit olvasok, ha meg nem akkor bevetem a Google -t.

2012. okt. 26. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Meg kell mondjam, hogy ez roppant hülye kérdés.
2012. okt. 26. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Igazán csúcs vagy, hogy tudsz olvasni, és értesz magyarul, de nem igazán ítélhetjük meg a profizmusodat, ha nem készítesz valami működőt is, ami nem ctrl+c, ctrl+v
2012. okt. 26. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Ezt a Facebook oldaladra kellett volna kiírni, kérdőjel nélkül.
2012. okt. 26. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Most kiírtad ezt a kérdést hogy majd agyonra dícsérgessünk mi... A kutyát nem érdekli.
2012. okt. 26. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a másolás/beillesztéses hülyeséget alkalmazom. Kivéve ha nincs más lehetőségem, pl.: amikor nem értettem az osztályokat, akkor különféle tutorial -okból szedtem össze mindenféle programot, és próbáltam megérteni a működését (persze úgy, hogy közben ott volt mellettem a Google, meg a 24 órás könyv).
2012. okt. 26. 16:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Fent se vagyok FaceBook -on, én mérges vagyok Mark -ra, szerintem a FaceBook emberiség ellen elkövetett bűn.
2012. okt. 26. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
A 12 éved sok mindenre magyarázatot ad.
2012. okt. 26. 17:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2012. okt. 26. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem picit is komoly ember eleve nem tesz fel ilyen kérdést.

Tényleg azt várod, hogy majd egymás után mindenki azt írja majd, hogy: Apám, nagy király vagy, fasza srác vagy, csak így tovább.

Ahogy általam nagyra tartott Hofi Géza mondta." Tegyél le valamit az asztalra, vagy mellé, és a siker, és az elismerés úgyis jön magától, nem kell azt feszegetni."

De ahhoz még érni kell egy pár évet.

2012. okt. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!